De Chirogazet

Dag leden, ouders en sympathisanten van Chiro Meulenberg!
Zoals jullie weten kunnen wij nu een tijdje geen Chiro houden. Gelukkig zijn onze leidsters en leiders al drie weken gemotiveerd bezig om zo goed mogelijk de Chiro online door te laten gaan. Nu kregen wij pas een zot idee om voor iedereen (lees: echt iedereen!) iets te creƫren. Samen met enkele leiders en leidsters stelden we onze eerste Chirogazet op! Hierin kunnen jullie van alles terug vinden om jullie in deze periode bezig te houden. Iedere week zullen wij een nieuwe editie van de Chirogazet maken om jullie zo betrokken en zo bezig mogelijk te houden!
Trotseer hier de eerste editie van de Chirogazet!

Chirogazet 1ste editie.pdf

Kwartet.pdf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.