EETDAG

Beste ouders, (oud)leden en sympathisanten
We kijken al weer uit naar ons jaarlijks bivak. Dit jaar worden we verwacht in Balen. Maar daar blijft het niet bij. We zijn ook druk bezig met de afwerkingsfase van de uitbreiding van de huidige Chirolokalen.

Voor dit alles krijgen we een behoorlijke subsidie van de gemeente. Maar de chiro wil hiervoor een hoop extra dingen doen maar daar zijn centen voor nodig. Om onze kas een beetje extra te spijzen organiseren we daarom op zondag 4 maart een eetdag die doorgaat in zaal Berkenveld aan de Chiro. Het menu bestaat uit drie traditionele bivakgerechten waaruit men de keuze heeft. De soep en het dessert zijn altijd inbegrepen.

De gerechten:

Zaal Berkenveld aan Chiroheem t.v.v. Chiro Meulenberg

Van 11u30-14u30 en 17u00-19u00

Prijs inclusief  tomatenroomsoep en dessert

Spinaziestoemp met fishsticks                             12 €

Wortelstoemp met braadworst                            12 €

Puree met Kalkoenrollade en appelmoes          12 €

Kindermenu’s

½ Spinaziestoemp met fishsticks                            8 €

½ Wortelstoemp met braadworst                           8 €

½ Puree met Kalkoenrollade en appelmoes         8 €

Dessert

Dame Blanche ijs

Ijshoorntje

Roomsoesjes

– men kan het eten ook afhalen (zorg zelf voor de nodige schalen/potten; plastiek bord is voorzien).

Indien je weet dat een groep komt van meer dan 8 personen, kunnen we voor hun plaats reserveren tot 12u15 in de voormiddag en tot 17u45 in de namiddag. Geef dit dan wel op voorhand door.

Inschrijven kan tot ten laatste op zondag 26 februari. Dit is nodig om ons toe te laten tijdig een zicht te hebben op de aankopen.

vragen? Stuur dan een mailtje naar info@chiromeulenberg.be

Om onze jongste klanten tegemoet te komen, zijn we voor op de eetdag nog dringend op zoek naar een aantal kinderstoeltjes. Wie er eentje kan meebrengen, gelieve dit dan te melden bij de leiding of schrijf het op de envelop. Het kinderstoeltje zou aanwezig moeten zijn om 11u30. Wij kunnen het indien nodig wel terugbezorgen.

We hopen op jullie komst

Groetjes,

De leiding