Win je feest!

Dag allemaal

Als volwassen begeleiders willen we graag onze leidingsploeg in de bloemetjes zetten. Ze behoren tot de 20 finalisten, maar om te winnen hebben we jullie hulp nodig. Zouden jullie daarom willen stemmen op ‘de geëngageerde leiding’? Je kan elke dag een stem uitbrengen.

Ik wil graag onze leidingsploeg in de bloemen zetten. Waarom verdienen zij een feest? Ik wil hun bedanken voor hun inzet het hele jaar door en nu ook op bivak in juli. Ze doen het met hart en ziel, vol enthousiasme en dit op vrijwillige basis, dit in combinatie met hun school of werk. We hebben een goede en fijne werking waar ik fier op ben!

Lachende en gelukkige kinderen, kinderen laten spelen in de natuur… Samen een spel spelen in het bos. Een namiddag geen gsm, i-pad of computer. Om dan ’s avonds moe en voldaan thuis te komen. Dit zijn de mooiste herinneringen waar onze leidingsploeg het voor doet! En daarom wil ik hun bedanken en in de bloemetjes zetten!

Ann Vanhemel en Patrick Bos
Volwassen Begeleiding Chiro Meulenberg

Vanaf zaterdag 22 juni zullen we iedereen oproepen om zijn stem uit te brengen. De finalist die op 27 juni om 16u de meeste stemmen heeft verzameld, wint het feest! Je kan elke dag stemmen.